Pazar, Temmuz 04, 2010

Alain Delon'lar


Ozan Doğulu yeni bir albüm çıkardı "130 bpm" adıyla, diğer sanatçıların şarkılarını mixleyerek bir nevi djlik yapmış. Zaten Ozan Doğulu benim gördüğüm en iyi müzisyenlerden birisi ve bu işte de kalitesini göstermiş. Albümü kesinlikle tavsiye ederim. Albümde Sıla'yla yaptığı bir düet şarkı var, adı "Alain Delon", ilk klibini de bu şarkıya çekmiş. Şarkıyı çok beğendim, sözleri gerçekten çok doğru, gece hayatında olup bitenlere değişik bir açıdan bakmış, onun üzerine yazacağım bir şeyler.



Bazı insanlar vardır, bir ortama gittiklerinde keskin, donuk bakışları vardır. Diğer oynayan insanlarla oynamazlar, konuşmazlar, sadece uzaktan insanları süzerler. Kanımca kendilerini diğerlerinden üstün sanıyorlar, hani sizin oynadığınız yerde ben oynamam der gibi. O mekana sonuçta insanlar eğlenmeye gidiyorlar ve oynayacaklar ya da sohbet edecekler değil mi? Mekana girer girmez ağır adımlarla köşelerine otururlar ve 3-4 saat hiç sıkılmadan aynı donuk yüz ifadesiyle hareketsiz, tıpkı bir iguana gibi dururlar ve sizi seyrederler...

İnsanların yaşayış biçimlerine karışmak olmaz, herkes istediği şekilde davranır tabi de, bana garip geliyor bu insanlar. Gereksiz hareketler bence... Öyle kurulunca vitrindeki cansız mankenden daha karizmatik olmuyorlar, gerçekten... Tabi bu Alain Delon gibi kurulan insanlar gibi sağa sola yalakalık yapan, insanları rahatsız eden Apaçi gibiler de rahatsız ediyor. O konuyu da başka bir yazımda incelerim artık.
Sonuç olarak her şeyi ayarında yapmak lazım bence...

Sağlıcakla kalın...





Share/Bookmark

0 yorum:

Yorum Gönder